Ciri-ciri

Sila semak semua ciri-ciri hebat yang disertakan di laman web anda

SimpleSite menyediakan semua yang anda perlukan untuk mewujudkan satu laman web yang cantik dan profesional.Ciri-ciri laman web anda termasuk


Reka bentuk, latar belakang dan warna

Laman web SimpleSite membolehkan anda memilih antara beratus-ratus susun atur dan reka bentuk yang unik. Sila pilih antara banyak templat, warna dan latar belakang yang berbeza - atau memilih reka bentuk yang telah sedia ada.


Nama Domain Peribadi

Anda boleh memilih nama domain sendiri yang unik. Nama domain akan membuatkan laman web anda lebih peribadi dan lebih mudah untuk dicari di enjin carian seperti Google Mempunyai nama domain anda sendiri akan membantu mengukuhkan jenama anda.


Kedai dalam talian anda sendiri

Laman web SimpleSite anda juga termasuk kedai dalam talian profesional anda sendiri yang membolehkan anda mengenakan pembayaran dalam talian. Tanpa mengira sama ada anda mempunyai syarikat sendiri atau hanya mahu menjual beberapa barangan secara kecil-kecilan, kedai dalam talian kami adalah sempurna untuk anda.

Album Foto

Pamerkan gambar-gambar anda dalam album foto dalam talian yang menarik. Pilih antara pelbagai tema pertunjukan slaid, susun atur dan peralihan foto.

Blog

Dengan hanya beberapa klik, anda boleh menambah blog ke laman web dan mula menulis blog dengan merta.

Video

Jadikan laman web anda lebih dinamik dengan menggunakan pemain video kami. Anda boleh menambah video daripada YouTube atau Vimeo - atau memuat naik video anda sendiri.

Perkhidmatan Pelanggan 24/7

Perkhidmatan pelanggan kami bersedia untuk membantu anda apabila anda mempunyai soalan - atau semak soalan lazim di bahagian perkhidmatan pelanggan kami.

Muzik

Tambah sedikit suasana ke laman web anda. Pilih antara senarai muzik berbeza yang banyak dan memilih yang paling sesuai dengan laman web anda.

Buku pelawat

Tambah buku pelawat ke laman web anda supaya pelawat boleh meninggalkan mesej secara langsung di laman web anda.

Halaman Untuk Dihubungi

Halaman Untuk Dihubungi memudahkan pelawat untuk menghantar mesej peribadi terus kepada anda.

Salasilah

Sekiranya laman web anda adalah mengenai haiwan atau haiwan peliharaan anda boleh dengan mudah menambah salasilah profesional yang menunjukkan baka, jantina dan keturunan sesuatu haiwan.

Permainan

Sediakan beberapa permainan menghiburkan untuk laman web anda bagi memberikan sedikit keseronokan tambahan untuk tetamu anda.

Peta

Tambah peta di laman web anda untuk menunjukkan kepada pengunjung di mana anda berada.

Alamat e-mel

Dengan setiap pembelian domain disertakan 5 alamat e-mel tersuai. Anda boleh memilih sebagai contoh pertamanama@namadomain.com.

Boleh diakses di semua peranti

Laman web anda telah dioptimumkan untuk tontonan pada PC, tablet dan telefon bimbit.

Poskad Foto

Membuat dan menghantar poskad gambar terus dari laman web anda. Pilih foto, menulis pesanan ringkas dan menghantar poskad foto anda dengan hanya beberapa klik.

Berkongsi di media sosial

Pengunjung anda boleh "Suka" laman web anda dan berkongsi di Facebook, Twitter atau Google + profil mereka sendiri.

Seret dan Lepas

Menguruskan halaman di laman web anda adalah mudah menggunakan teknologi Seret dan Lepas yang mesra pengguna.